Forskjell mellom versjoner av «Ny bruker»

Farmasihistorie fagwiki
Hopp til: navigasjon, søk
 
(6 mellomliggende revisjoner av 3 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
 
<div style="padding:1em 1em 1em 1em;border:1px solid #dfdfdf;background:#f8fff8;">
 
<div style="padding:1em 1em 1em 1em;border:1px solid #dfdfdf;background:#f8fff8;">
  
==Velkommen til [[:Kategori:Farmasihistoriewiki|Farmasihistoriewikien]]==
+
==Velkommen til [[:Kategori:Farmasihistoriewiki|Farmasihistorie]]==
 
Velkommen til farmasihistoriewikien. her vil vi gjerne samle stoff som er interessant for farmasihistorikere og ande interesserte.
 
Velkommen til farmasihistoriewikien. her vil vi gjerne samle stoff som er interessant for farmasihistorikere og ande interesserte.
 +
Ideen bak en wiki er at den skal kunne&nbsp;[[Hvordan skrive en side|skrives]]&nbsp;og&nbsp;[[Hvordan man redigerer en side|redigeres]]&nbsp;av [[Spesial:Listusers|brukerne]].
 +
Har du lyst å bidra er du velkommen til det. For å skrive her må alle '''[[Spesial:Userlogin|registrere seg]]'''.
 +
Er du '''[[ny bruker]]''' så kan du '''[[Sandkassen|prøve her]]''' etter du har '''[[Spesial:Userlogin|registrert deg]]'''.
  
 
===Du kan delta===
 
===Du kan delta===
Linje 10: Linje 13:
 
===Registrer deg===
 
===Registrer deg===
  
Selv om man også kan redigere sider uten å logge seg inn, er det er lurt å '''[[Spesial:Userlogin|registrere]]''' seg som bruker - en brukerkonto gir mange fordeler, f.eks. mulighet til å laste opp bilder. Det er helt gratis, anonymt og tar bare noen sekunder (inform. Hvis du har lyst kan du gjerne skrive litt om deg selv på din brukerside, som du finner ved å klikke på brukernavnet ditt helt øverst når du er logget inn. Du får også en egen diskusjonsside hvor andre brukere kan kontakte deg.
+
For å skrive på [[fagwiki]]en må alle '''[[Spesial:Userlogin|registrere]]''' seg som bruker - en brukerkonto gir mange fordeler, f.eks. mulighet til å laste opp bilder. Det er helt gratis, anonymt og tar bare noen sekunder (inform. Hvis du har lyst kan du gjerne skrive litt om deg selv på din brukerside, som du finner ved å klikke på brukernavnet ditt helt øverst når du er logget inn. Du får også en egen diskusjonsside hvor andre brukere kan kontakte deg.
  
 
===Hvordan bør artikler skrives?===
 
===Hvordan bør artikler skrives?===
Linje 18: Linje 21:
 
===Få hjelp av andre===
 
===Få hjelp av andre===
  
Hvis du trenger hjelp kan du spørre på [[Kunsthistoriewiki:Hjelp|Hjelpesiden]], hvor andre  vil være klare til å gi deg svar på det du lurer på. .
+
Hvis du trenger hjelp kan du spørre på [[Farmasihistorie:Diskusjonside|Diskusjonsiden]], hvor andre  vil være klare til å gi deg svar på det du lurer på. .
  
 
</div>
 
</div>

Nåværende revisjon fra 15. feb. 2011 kl. 20:30

Velkommen til Farmasihistorie

Velkommen til farmasihistoriewikien. her vil vi gjerne samle stoff som er interessant for farmasihistorikere og ande interesserte. Ideen bak en wiki er at den skal kunne skrives og redigeres av brukerne. Har du lyst å bidra er du velkommen til det. For å skrive her må alle registrere seg. Er du ny bruker så kan du prøve her etter du har registrert deg.

Du kan delta

Å redigere artikler er svært enkelt. Du kan redigere en hvilken som helst artikkel akkurat nå! Det er bare å klikke på lenken «rediger» over artikkelen, skrive i boksen under og trykke på «Lagre siden». Hvis du er ny kan du eksperimentere i sandkassen. En rød lenke betyr at artikkelen ikke eksisterer (men du kan opprette den ved å følge lenken), og nye oppslagsord kan skapes ved å skrive dem inn i og trykke på lenken.

Registrer deg

For å skrive på fagwikien må alle registrere seg som bruker - en brukerkonto gir mange fordeler, f.eks. mulighet til å laste opp bilder. Det er helt gratis, anonymt og tar bare noen sekunder (inform. Hvis du har lyst kan du gjerne skrive litt om deg selv på din brukerside, som du finner ved å klikke på brukernavnet ditt helt øverst når du er logget inn. Du får også en egen diskusjonsside hvor andre brukere kan kontakte deg.

Hvordan bør artikler skrives?

Før du begynner bør du imidlertid ta en titt på Hvordan man redigerer en side og Hvordan skrive en side, for å se hvordan en artikkel bør settes opp og hvordan man svært enkelt kan formatere tekst. Det er også viktig å forsøke å skrive utfra et nøytralt utgangspunkt, og man bør bruke hele setninger. Du kan diskutere en artikkel ved å klikke på «diskusjon» øverst på siden.

Få hjelp av andre

Hvis du trenger hjelp kan du spørre på Diskusjonsiden, hvor andre vil være klare til å gi deg svar på det du lurer på. .