Forskjell mellom versjoner av «Bruker:Bjarne»

Farmasihistorie fagwiki
Hopp til: navigasjon, søk
Linje 15: Linje 15:
 
|jobb = Pensjonert apotekar
 
|jobb = Pensjonert apotekar
 
}}
 
}}
'''Bjarne Thune''' er utdannet [[farmasøyt]] og har vært [[apoteker]] i en årrekke. Han er spesielt opptatt av [[medisinplanter]], deres utbredelse og bruk. Han har arbeidet med beskrivelse av plantene i [[Urtehagen ved Lepramuseet St.Jørgens Hospital|urtehagen]] på [[:Portal:St. Jørgens Hospital|St. Jørgens Hospital]].
+
'''Bjarne Thune''' er utdannet [[farmasøyt]] og har vært [[apoteker]] i en årrekke. Han er spesielt opptatt av [[medisinplanter]], deres utbredelse og bruk. I tillegg til generell [[farmasihistorie]] har han arbeidet med beskrivelse av plantene i [[Urtehagen ved Lepramuseet St.Jørgens Hospital|urtehagen]] på [[:Portal:St. Jørgens Hospital|St. Jørgens Hospital]] som er brukt som bakgrunnsstoff i et hefte som er tilgjengelig i urtehagen.
  
 
==Arbeider==
 
==Arbeider==

Revisjonen fra 4. sep. 2012 kl. 00:08

Bjarne
Bjarne.jpg
Foto:Nina Aldin Thune
Navn:  Bjarne Thune
Født:  Sygnefest i Gulen
Bor: Bergen
E-post:  E-post privat
Nettside:  Bjarne Thune
Jobb:  Pensjonert apotekarBjarne Thune er utdannet farmasøyt og har vært apoteker i en årrekke. Han er spesielt opptatt av medisinplanter, deres utbredelse og bruk. I tillegg til generell farmasihistorie har han arbeidet med beskrivelse av plantene i urtehagenSt. Jørgens Hospital som er brukt som bakgrunnsstoff i et hefte som er tilgjengelig i urtehagen.

Arbeider

Camera lens.jpg Denne brukeren er
fotograf.
Farmasihistorie.2.png Denne brukeren er
farmasihistoriker.


Undervisning

Se også